UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 11 Disember 2010

LEPAS MAKAN MALAM ; PERTANDINGAN LAGU-LAGU P .RAMLEE

Alhamdulillah , kenyang makan tadi. Sekarang curi2 masa update blog (sebab my princess pun sibuk nak update blog dia)......sambil layan Pertandingan Lagu2 P. Ramlee kat TVI.

Aku memang minat filem2 Tan Sri P. Ramlee ni ; sekaligus lagu2 Allahyarham. Kalau filem2 Allahyarham memang tak pernah jemu ditonton.

Masa pengenalan peserta2 pertandingan sebentar tadi ; memang ada yang betul2 sebijik muka dan gaya macam Allahyarham. Kalau dah minat kannnnnn........memang jadi idola lah jawabnya.....


P/S: Terima aksih pada kengkawan yang sudi singgah dan komen kat blog aku ni......Sory tak sempat BW sangat ; Nanti aku tepek gambar2 kat Genting bila line tenet dah mengizinkan........Faham2 jelah dengan broadband aku nih.....:(

6 ulasan:

jeBateja berkata...

uikk...gi genting...tak ajak pun

Citarasa Rinduan berkata...

azzey...samalah ayu pun layan pertandingan p,.ramlee..selain minat dia...abang ayu ada disana...

mia berkata...

huhu..seyes lame xtgk TV sis...tbe3 rindu muvie pdekar bujan lapok bila bc entry ni.ehehhee

nur berkata...

yup- memenag minat p ramlee ni azzey
ALL IN ONE

azzey berkata...

Citarasa Rinduan: Ye ke? peserta juga ke...yg mana 1 Ayu?

ArELeEz berkata...

penyakit keturunan nih! a_bern tu, klu tgk citer p ramlee, lapanploh kali pun dia xjemu2 lagik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs