UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 13 Disember 2010

KELUAR KE SEKOLAH BARU MY PRINCESS ; EXAM RESULT SLIP

Pukul 2: 45 petang nak mintak permission from my officer untuk keluar ke Sekolah baru my princess. Nak serahkan slip keputusan peperiksaan akhir tahun dia untuk penempatan kelas.

Itupun nasib baik aku follow up tadi dengan kerani sekolah tu. Pelik juga kenapa dia tak call aku sebab no telefon memang aku ada tinggalkan. Yelah, kalau dokumen atau apa2 tak lengkap ; sepatutnya kita dihubungi untuk pemberitahuan.......

Risau juga masa pendaftaran hari pertama buka sekolah nanti ada masalah pulak. Kelam-kabut dibuatnya.......


P/S: Lunch tadi makan nasi berlaukkan kerang masak bercili. Sedap juga........:)

7 ulasan:

Boloque berkata...

rilek2..

ardinihumaira berkata...

semoga semuanya berjalan dengan lancar ya kak,
amin..

nur berkata...

azzey.. tu la.. nasib azzey proaktif..
ALL IN ONE
lama tak mam kerang..

sWeEtdARLiNG berkata...

ye laa kannn...
kita ni ibubapa, bukan tiap2 tahun buat registration.. patut mereka yang mmg dah kejenya tu laa remind kita yang tak tahu ni...

www.sw33tdarling.com

AnneRaini berkata...

hye azzey..jom join lucky draw pertama sy...

AnneRaini berkata...

hye azzey..jom join lucky draw pertama sy...

ArELeEz berkata...

org xminat kerang, owh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs