UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 3 Disember 2010

DAH SAMPAI.....DAFTAR DAN REHATKAN DIRI

Sampai jam 1.35 t.hari tadi. Terus daftar dan masuk ke bilik. Sekarang tengah rehat2 sambil update blog. Kebetulan aku dapat bilik yang tak de partner. Actually peserta kursus ditempatkan dalam sebuah hostel yang ada 3 bilik.

Masa aku dan member aku lagi 2 orang sampai tadi 1 bilik dah diisi. Tinggal 2 bilik je. Kebetulan 2 orang member aku ni takut nak dok bilik yang tak de partner ni ; 1 katil je. So aku mengalah lah. Bukan nak kata berani sangat.........Tapi sebab dah bese.

Sekarang ni member aku yang 2 orang tu tengah lena dibuai mimpi....Hi3......Biarlah , penat agaknya. 2 orang lagi peserta kursus kat bilik sebelah tak sempat berkenalan lagi. Masing2 tengah merehatkan diri......Malas nak kacau......Nanti2 adalah masa tu......:)

P/S: Agaknya bagus gak aku dok sorang2 kat bilik ni. At least boleh aku update blog dan BW tanpa gangguan dan mengganggu sesapa.......

8 ulasan:

♥ manje ♥ berkata...

salam azzey

kursus kat mana ni?

azzey berkata...

manje: kat Melaka....

Sharinginfoz berkata...

selamat rehatkan diri sebelum berkursus

Citarasa Rinduan berkata...

azzey..

duk sorang2 kalau berani okey jer..
macam ayu nie agak penakut..tu yang suka duk ramai2

semoga semuanya okey...
rajin2 update blog yer

atty's berkata...

kalo kty pun pilih dok sorg2 je senang.

eelobor berkata...

saya lak tak cukup lagu kursus tahun nie. baru 2 hari jer. mana nak cari lagi 5 hari. hehehehe, asyik ngelak jer. padan muka saya. dh ujung tahun bru ngelabah

ArELeEz berkata...

jgn pandang belakang.. heh3.. larikkss..!

Ct Arina berkata...

d bilik hotel berseorangan?
oh tidak utk rina -_-"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs