UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 1 Disember 2010

BONUS RM 500 UNTUK GOVERNMENT STAFF ; 1/12/2010

Bonus RM500 untuk governmnet staff kuar hari ni.....* dah ada member yang cek kat internet....heh3.....*

Aku? ha3.....Tak berani nak withdraw dulu. Peruntukan tu betul2 untuk perbelanjaan sekolah my princess! ....* Senarai belian dah menunggu tu......Tak cukup sebenornya.....Ada sape2 nak tolong tambah?....hu3...

Tebaca tentang ni masa BW ke Blog Gadis Kampung tadi...:)

* Syukur alhamdulillah......

10 ulasan:

kella berkata...

best la kan, orang2 gomen.. alhamdulillah.. rezeki anak 2 tu..

jeBateja berkata...

Wehhh...belanja sate kajang 3 cucuk.....alaaa...3 cucuk jerk....ahakz

nur berkata...

tahniah la dapat extra 500
ALL IN ONE

Adam Hafis berkata...

aik. mana shoutbox ni. kat sini pun boleh la. huhu.
cepat dtg blog sya. anda dh kena tag. cepat2. haha. :P

kakchik@ella berkata...

wah .. bestnya. blh la ringankan beban sikit2, kan. hehe ..

TWEETY BERT berkata...

bess gomen ader bonuss.. weeeee

eelobor berkata...

awal2 pagi dah pegi jolok kat bank, dah abis pun separuh

mzhany berkata...

alhamdulillah...bleh la tampung sebelom tunggu gaji bln12 kan, kan bln11 dah gaji awal kan...heheh sonot je org gomen....rezeki...

LeeAneem berkata...

teman org gomen gak...tk dpt pun gi...tkkn gomen federal jer dapat...gomen state camner...nak jugak2 waaaaaaaaaa...

ArELeEz berkata...

org xdpt lagik la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs