UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 9 Disember 2010

BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU


Terjumpa entry ni di blog BA masa BW tadi. So aku pun nak join. Nak juga disenaraikan dalam bloglist si Blogger Otai nih!

Dah nak masuk tahun baru 2011 pun. Lagilah banyak azam yang nak dibuat. Salah satunya nak menambahkan lagi ilmu dan kenalan aku dalam blogger's world nih! Harap2 berjalan dengan lancar........

Bukan susah pun.Cara2nya:-

  1. Buat satu entri .. letak header blog BEN ASHAARI
  2. Tajuk " BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU "
  3. Pastekan url entri anda di sini ...
  4. Pastikan blog anda itu aktif selalu..
  5. Tarikh luput bloglist ini , sekurangnya 3-4 bulan dari sekarang ..

Kepada yang berminat boleh le join!

3 ulasan:

Ati Masrif berkata...

nak jugak..

d_LA berkata...

dla nak join yg ni tp x sempat sbb BA dah tutup mebi ramai sgt kot..huhu

azzey berkata...

d_LA: Dah tutup ek? sempat ke akak punya ni masuk ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs