UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 9 Disember 2010

BLOG LARIAN ; AZZEYATIN DI SENARAI 72

~ SENARAI KE-72


Pantas sungguh! Baru semalam aku join ; hari ni dah disenaraikan. Senarai ke-72 dalam Blog Larian. Sape2 yang belum tau tentang BlogLarian ni ; ia memudahkan kita untuk blogwalking.

Klik je ke BlogLarian dan pilih senarai2 yang ada, then klik pamer blog. So, tak perlu kita nak bukak tab banyak2. MENJIMATKAN MASA untuk BW!!!

Aku sker BW. Kengkawan kat luar sana pun mesti ramai yang sker BW.So, apelagi...jom kita ke BlogLarian sekarang!!!

5 ulasan:

TWEETY BERT berkata...

wahhh.. sis!! aja saya cemana tu...

azzey berkata...

TWEETY BERT: klu nak join awak kena wat satu entry dan letak header tu kat side bar. Then lin k ke bloglarian paste kan url kita kat kotak komen. Blog larian ni memudahkan masa bw. Bila awak klik je mana senarai yang tersedia dlm bloglarian terus je klik kat pamer blog. sume blog yang tersenarai akan apper. x yah nak bukak banyak2 tab. jimat masa....:)

AnneRaini berkata...

thanks ye azzey sudi ke blog saya...saya dah follow juga..

nur berkata...

jom ke senarai ke 8 plak azzey
ALL IN ONE

azzey berkata...

nur: wokay!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs