UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 13 Disember 2010

BARANG-BARANG KEPERLUAN PERSEKOLAHAN MY PRINCESS

~ DI ANTARA BARANG2 PERSEKOLAHAN YANG DAH DIBELI......


Semalam kan aku update citer tentang ke MYDIN beli barang2 persekolahan untuk my princess......

Setakat ni yang dah dibeli :-

1. Kasut sekolah (ALL AMERICA) - RM 26.90

2. Stokin (3 pasang) - RM 10.90

3. Tudung sekolah (sehelai) - RM13.90

4. Pembalut buku - RM 8.60

5. Alatulis - RM 5.30


So, setakat ni perbelanjaan untuk barang 2 persekolahan ialah RM65.60 untuk satu2nya my princess nih......Masih ada yang belum dibeli. Cadangnya nak ke HARI-HARI di KL ujung minnggu ni....

P/S: Ini baru sorang ; kalau parents yang anak ramai bersekolah tu macam mana agaknya.......Respect dengan parents yang berjaya menyekolahkan anak2 hingga berjaya ke universiti.......

3 ulasan:

Mas2ra berkata...

wah.dh beli dh? abis la.adik2 sy x beli lg..huhhu nth bile r nk beli 2.

Citarasa Rinduan berkata...

murah..

baguslah dah didik barangan yang murah2..bukan apa...budak2 kalau mahal pun selalu ganti. kalau murah pun sama..

ArELeEz berkata...

respect kat mak. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs