UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 12 Julai 2010

SeSi ReGaNgAn PuLaK

~ Poco poco pon best kalau diselitkan dalam senamrobik.... tq google

Kita ke sesi regangan otot2 plak ek.......Actually, dah lebih kurang 2 bulan office aku organised aktiviti senamrobik untuk staff pada setiap hari Isnin kul 5.00 petang (after working hour lah tuh...) Tapi aku tak pernah nak merajinkan diri untuk join sama. Yelah joging kat area umah aku tu adelah gak....... cuma rimas nak senam2robik ramai2 nih......

Tapi hari ni tak dapat nak excuse lagi, tak dapat nak quit ke hape pon lagi....coz last week, masa aku men'coti'kan diri tu dah kuar jadual untuk sume staff menghadirkan diri dalam aktiviti nih dan yang paling2 aku tak sker tu.....ayat paling power....KEHADIRAN MENGIKUT JADUAL ADALAH DIWAJIBKAN !!!

So, no more reason.....aku dan kengkawan yang 'seangkatan' dengan aku, kena juga join aktiviti ni bermula hari nih. Actually bagus aktiviti nih. Banyak manfaatnya, boleh slimkan badan, pecahkan lemak2 yang ada, boleh keep fit, tambahkan stamina dan macam2 lagilah.......

Cumanya, kan ke lagi best kalau diselitkan poco poco sekali...... Ha3....memang i love it !!!!!!!!!!!!!

So, kengkawan sume....jom join aku pegi senamrobik. Tak dapat kat sini, kat umah ; depan TV pon bolehhhhhhhhhhh....ha3...........

10 ulasan:

icee-yah berkata...

huhu...terpaksa la nmpknye..:)

Sharinginfoz berkata...

layan poco-poco

azzey berkata...

Icee-yah: hu3.....tau x pe.....

azzey berkata...

Sharinginfoz: ha3......mmg beshhhh gilerrrr......enjoy!!!

~suNshiNe~ berkata...

suka2..senamrobik, dulu malu2 nak senamrobik depan org...tapi skrg rindu balik nak senam sebab dh lama tinggalkan..

azzey berkata...

Sunshine: Tulah...bl dh join smlm. cam best plak...rs nk join lg !!! hu3....

ArELeEz berkata...

raye nanti, kite anjurkan poco2 antara family nak x? best woo.. sape hebat dpt hadiah rendang daging ngan lemang! amacam..?? ;P

azzey berkata...

Areleez:hmmmmm..problemanye...rmi yg kaki bangku n kayu...hu3.....

ArELeEz berkata...

xpe2.. wa terror..! lantik la wa jadik instructor. ha3..

azzey berkata...

Areleez:wapon terror gak....hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs