UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 13 Disember 2010

MEREKA DAN PINGAT

Perhimpunan bulanan selesai pukul 8:30 pagi. Hari ni tak ramai sangat staff yang terlibat. May be ramai yang bercuti dan terlibat dengan kursus.

Seronok tengok kakitangan yang dianugerahkan pingat dan sijil penghargaan.......Dalam hati berkata2 " Bilalah turn aku agaknya ye...?".....Hu3.....

P/S: Tahniah kepada yang menerima pingat dan sijil. Kesilapan teknikal masa majlis tadi memberi satu pengajaran ; kalau nak buat apa2 kena tenang dan ada persiapan yang rapi....

2 ulasan:

mia berkata...

waa..majlis ape tu sis?

azzey berkata...

mia: perhimpuan kakitangan dengan big boss. mmg every month buat ni...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs