UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 5 September 2010

BERSAHUR @ MC'D

~ Ramai juga orang bersahur kat Mc'D ni........


Ni nak citer tentang waktu sahur semalam. Tak de lah terlewat sangat kan??? Hi3........

Semalam we alls bersahur kat Mc'D. Dah lama nak try bersahur kat luar......baru semalam keadaan mengizinkan. Aku macam beselah..........pilih Bubur Ayam Mc'd. My hubby dan my princes pulak........amik burger dan Fun fries!

Tak sangka ramai juga parents yang bawak anak2 kecik bersahur kat situ. May be dah jemu sahur kat umah kot. Tak pun sebagai satu insentif untuk anak2 kecil tu belajar pose.......Bagus juga tu...........

~ Fun fries & Burger.....

~ Bubur Ayam MC'D.....................yummi ......yummi...............


Every time pegi Mc'D, aku prefer Bubur Ayamnya. Burger tak berapa minat sangat. Kalau my hubby dan my princess.......diaorang memang sker burger.

Tak kisahlah kan, makan apa pun. Yang penting boleh buat alas perut untuk kita berpuasa sepanjang hari.........

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

bestnya kak.. dni lama tak ke mc d.. ingat pas raya nak pulun makan benda yang tergendala ni hehe

azzey berkata...

ardinihumaira: mmg best! Bubur Ayam dia paling meletop!!! :)

soclose2213 berkata...

haah beshnya, nak g jugak la esok ..=.=

azzey ada award sila ambil..=.=

azzey berkata...

SC: PEGI ....PEGI....JGN X PEGI.....HE3.....

P/S: Tq for the award.....:)

ArELeEz berkata...

uwaaawaaaa.. apsal xajak?

azzey berkata...

Areleez: hish! apasal x bangun! org dh kejut 100 kali!! ngeh3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs