UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 21 Oktober 2010

SETIAP MASALAH ADA PENYELESAIANNYA

Kalau masih ingat lagi entry aku sebelum ni tentang ROZALIYA yang dilaporkan hilang semasa keluar membeli-belah bersama tunangnya.

Di sebalik citer tu sume sebenarnya ada citer lain yang tersembunyi dalam hati gadis manis itu. Boleh jenguk2 ke sini untuk tau citer sebenarnya.

ROZALIYA sudah pun kembali ke pangkuan keluarganya bila dia selamat ditemui bekerja di sebuah kedai serbaneka di Changkat Bukit Bintang, Kuala Lumpur petang semalam.Gadis itu bekerja di situ sejak dua hari lalu dan menyewa rumah bersama beberapa rakan berhampiran kawasan Bukit Bintang.

Iktibarnya....(untuk diri sendiri juga.....) setiap masalah tu pasti ada jalan penyelesaiannya. Yang pentingnya luahkan kepada orang2 yang tersayang dan bawa berbincang. Insyaallah akan ada jalan keluar.

11 ulasan:

Nur Azila Ismail berkata...

btul tu . fikir baik2 . tindakan dia da buat org lain susah hati .

relevan berkata...

Kan dah jumpa semula..bikin kaum keluarga senak perut saja..

jeBateja berkata...

Nyampah tul den....berita peribadi jadi sensasi....ingatkan apa lah jadinya...

Shu Shinju berkata...

sib baik dia x wat benda x elok kan... alhamdulillah...

anyway..kak azzey ade TAG tuk kamu..:)

eelobor berkata...

menyusahkan orang lain....

mia berkata...

huhu...macam da..mgkin dia da bincang dgn en tunang tp xselesai jugak...alhamdulillah smua selamat

haidi takeAfoto berkata...

xpatut la cmtu...kite still ade family, ade mak ayh kite leh luahkan ape yg kite nak..kite ade hak nk tentukan jalan idup kite..mase depan kite..tindakan die cmtu slh...byk lagi cara lain yg xsusahkan pihak lain..

tp kan..kite xtau ape sebenarnye behind the scenes...so xleh gak nak judge tindakan die tu...kite just dgr dri akhbar n mulut org jer..so mybe gak ape yg die buat tu bersebab kn..kite xduk kt tmpt die skg ni..mybe die ade alasan sendiri nape die buat cmtu...soal hati ssh kite nak jangka kn...hope dia xbuat lagi cmtu...doakan je lah kebahagiaan die kn..

ardinihumaira berkata...

dni hairan dia leh larikan diri.. padahal makin banyak masalah bila dia wat gtu.. huhu

nur berkata...

azzey, kita xleh lari dari masalah.. kena hadapi n selesaikan
ALL IN ONE

Deqna berkata...

nasib baik selamat.. kalau jadi apa2 kan susah...

azzey berkata...

Nur Azila Ismail: kena fikir betul2 kan...nt family jg yg susah hati....

Shu Shinju: Sib baik terhindar dari perkara2 yang x diinginkan...

eelobor: yg paling susah hati...of course orang tua nya!

mia: may be jugak dia confused & tension masa tu!

haidi takeAfoto: yelah dia lebih tau apa yg berlaku....dia pun dh kembali kpd keluarga...mudah2an masa depannya lebih bahagia...:)

ardinihumaira; makin susah dan bermasalah kan dni...

nur: betul tu. masalah utk ditempuh dan diselesaikan. lari ke mana pun, mslh tetap ada....

Deqna: tulah nasib dia mmg baik sgt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs