UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 12 Disember 2010

JOMTENGOK HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH

Malm ni pukul 8:30 malam nak tengok Citer HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH kat Alamanda. Plan awal nak tengok pukul 1: 45 petang tadi.....tapi dah full house. Ramai yang minat tengok citer nih ; terpaksa tukar plan sebab waktu itu je yang ada kosong lagi......

Kejap lagi nak siap2. My hubby lena lagi tu. Penat pusing 1 bandar Kajang dan Putrajaya tadi cari barang2 persekolahan untuk puteri kami (my princess) yang tercinta......

Kejap lagi nak kejutkan dia suruh bangun. Jangan sampai dia 'terkejut' susah nak bangun sudaaaaaa.....

*Orang kalau ngantuk sangat ni memang susah nak dikejutkan.....

7 ulasan:

eT berkata...

asben ajak tgk malam nih...ngeeee...:)
JOM TEKA TEKUK

mia berkata...

huwaa..bestnye..hehee...enjoy urself ek sis...

miss cloudy berkata...

nnti wat review pasal citer tu ek.. kat paper ckp dah juta2 collection nyer

eelobor berkata...

ramai yang dh tengok kate best citer tuh, cuba azzey tgk kemudia buat review yer kat blog

alinac lover berkata...

amacam? besh x citer tu

Sudir Suichi berkata...

dah tgk x?? besh ke? kl besh sy pon nk g tgk sok..hehe

AISHA SAAD berkata...

lawak laa tajuk citer nihh. ada pulus lebig nnti aku ingt nak try gak pi! haha.

neway msti shok kan nak prepare brg2 anak yang nak sekolahh. hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs