UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 10 Oktober 2010

SOGO & SALE

~ Asyik sampai mana2 je amik gambor.......:)

~ Window shopping kat SEMUA HOUSE.....Jom!

~ Wif my family.........My sista & my BIL nan ado coz tengah cari parking!

~ Dimana2 pon amik gambor........Amik gambor di mana2......he3.......

~ Me & my princess.......& my niece....

Dah penat jalan2 kat Masjid India, singgah le plak ke SOGO yang memang terkenal selalu buat SALE tuh!

Kebetulan masa we alls ke situ, memang SOGO tengah giler2 punya SALE. Saje je nak ngabihkan duit aku yang tinggal saki baki nih! Gerammmmmm je tengok baju2 yang giler2 punya murah tu.........hish!!!!!!

~ Kah3.......dah satu family kena sawan kamera, mana2 pon sempat je posing amik gambor......Yang enterframe pon ada sesaje!
My hubby & my sista.........

~ My princess yang dah penat bejalan........hu3......

~ Tengok jelah kat bawah tu.....Meriah tak meriahnya SOGO dengan orang ramai yang 'terpikat' dengan SALE hari tu!

~ Dah dapat apa yang berkenan ........sume pon senang hati!!!

Sudahnya aku beli jugalah 2 helai baju untuk aku dan my hubby & baju together with suar tracksuit for my princess. Melayang lagi RM aku!!! hu3......

My sista pon dah 'tergoda' dengan handbag yang memang tahap giler2 paling maksimum punya SALE! (Eleh......jeles ngan handbag aku le tuh!.....hu3.....)

So, temanyer........walaupon penat, tetap berbaloi.........

5 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

salam ziarah ke puan blog..ini kunjungan pertama..tahniah!! blog ini penuh dgn kemeriahan dan keriangan..gambar2 yang terpampang jelas menunjukkan kegembiraan puan blog..syabas ya

azzey berkata...

shahromnasrudin: time kasih byk2 sudi ziarah! really appreciated!!! Blog ni byk berkisar tentang my life, my family & everything yg sy fikirkan......mudah2an dpt dikongsi bersama......time kasih sekali lg.....:)

eelobor berkata...

kat sogo noe, sepanjang tahun ada sale

ArELeEz berkata...

xjeles pun..! sbb org punye handbag lagik vogue da vasslah! ho3!!

azzey berkata...

eelobor: tu yg best tu!.....:)

Areleez: eleh......nk ckp jeles malu kannnnnn......heh3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs