UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 13 Disember 2010

GENTING LAGI - 11.12.2010


~ Kat belakang tu ramai yang beratur untuk check-in sampai ada yang bersila ......Musim cuti sekolah kannnnn....

~ADA PERSEMBAHAN DARI BADUT UNTUK MENGHIBURKAN PENGUNJUNG.....


~ SALAH SATU INDOOR GAMES....Pegi kali ni aku tak main game apa2 pun coz just nak jalan2 je tak macam pegi GENTING sebelum ni.....

~ VIETNAM HOUSE

~ Sambutan sempena Kedatangan HARI KRISMAS di pentas ....

~ FIRST WORLD HOTEL

~ @ TAMAN BUNGA



~ Hiasan yang dibuat dari botol2 plastik....Menarik bila diletakkan lampu2.....


* Ini merangkap sambutan sempena our anniversary baru2 ni....Bahagia rasanya spend time dengan orang yang tersayang....

7 ulasan:

eelobor berkata...

ajak gak wife ke genting semalam, tapi dia tak nak. tak larat katanya sebab hari sabtu dah lama kita keluar pegi KLCC tengok pc fair

nurkass berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nurkass berkata...

owh..bestnyer..jeles2..

p/s: anda di tag..lets check it out..hehe

ardinihumaira berkata...

bestnye akak :) lawa kat sana kan

nur berkata...

bestnya Azzey
ALL IN ONE
nak g gak..

ArELeEz berkata...

ckp kat a_bern, muka badut tu sejibik cam a_bern! suh dia teka yg mane 1?! ha3.. larikksss..!

Woofer Storm berkata...

dah lama tak pegi.hhehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs