UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 25 November 2010

TERSENGGUK-SENGGUK.....DIALOG BULAN NOVEMBER 2010

Sekarang ni aku mesti tengah berada dalam Dialog Bulanan untuk November 2010 ( auto post entry .....). Memang every month diadakan dialog cam gini.

Kepala sakit buat aku rasa tak selesa (sejak pagi lagi.....may be sebab tido lewat). So, semestinya aku akan duduk kat barisan belakang2 sekali. Dan pastinya aku akan tersenguk2 nanti.

Boss bagi ucapan....aku mengiyakan je. Ha3......dah tu asyik mengangguk je ; mengantuk! So, petang ni pun tak dapat lah nak BW.........Harap kengkawan mengerti ya.......:)

12 ulasan:

anamizu berkata...

takpe..fhm je azzey bz cket..
jgn tersengguk2 tau..hihi

eelobor berkata...

mengantuk tido jer ubatnya

Qaseh dalia adelia berkata...

hehe tersengguk2 kan de yg snap pic lak

eMMe berkata...

ni mcm perhimpunan bulanan la yea dialog ni?
mmg tersengguk la jwpnye, cube kasi concert ke, segor mata,hehehe...

Redbloodsnow berkata...

SAME WITH ME YUNK. SEMALAM ZIE TIDO AROUND 1AM GITU TAW. LATELY NIH ZIE TROUBLE SLEEPING :(

ardinihumaira berkata...

dni lak dah pekena 2 gelas kopi gara2 tak mo kasi mengantuk. banyak tol keja dni.. ni pun take rest sambil bw

tengkorakemas berkata...

dialog mcm mana tu kak?tak faham

Ati Masrif berkata...

pakai cermin mata kak azie
nanti bos tu xnmpk mata yg tertido..huhu

Ati Masrif berkata...

opps..silap nama lak..hehe

eyes143.. berkata...

tersengguk2 eh.
hee. kalo ngntok anin kena ngunyah. baru hlg sgala ngantok tuh. hohoho

Redbloodsnow berkata...

xpe yunk. weols paham. nnti sok sok ko BW ler....hehe

azzey berkata...

tengkorakemas: Dialog ni perjumpaan kakitangan dgn pengarah2 bahagian pada setiap bulan. adalah isu2 yg di bincangkan. mcm tu le dik.....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs