UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 15 November 2010

ONLINE SIANG MALAM KE ?


Aku memang suka update blog selain dari blogwalking! Ada je masa terluang (tapi kerja2 hakiki dah dibereskan dulu….) mesti aku on lappy dan bukak blog……

Sehari tak bukak blog rasa macam ada yang tak kena……Nasib baik my hubby memang understanding dan bagi support kat aku. Di ajuga yang suka Tanya dah berapa orang follower dan dah berapa BE yang menyinggah!

Alhamdulilah kewujudan aku dalm bloger’s world ni ada kengkawan yang dapat terima. (Contohnya macam komen Gadis Kampung kat atas tu)…… Aku sker! Memang kalau boleh siang malam aku akan online. Macam aku cakap tadi…selagi ada ruang, mesti update!

Mudah2an kengkawan terus bagi sokongan ye…..Mudah2an my hubby pun terus memahami……Aku blogger yang baru belajar dan terus belajar…..:)

9 ulasan:

Azman Roslan berkata...

teruskan berblogging..

LYaFRINA berkata...

sama la.. kalo x update, x lengkap.. bukan sbb apa2 pun..just utk kepuasan diri disamping utk memori kt kan...

time sakit, lya xleh update tu,.. rasa teringat j.. lps tu, bila nk update, pword lgsung x dpt ingt.. seksanya time tu.. heheeh..

kalo x smpat nk update, lya akn buat auto publish..

My Little Diary berkata...

salam,
saya menyokong anda... teruskan usaha semoga sentiasa dirahmati olehNYA... huhu, saya tak mampu lagi jdk cam awak, online siang mlm...

entry terbaru "poketku sakit"

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

suka lihat pertambahan blogger yang singgah ke blog azzey..

tahniah yer

nurkass berkata...

tanpa blogging diriku x bermakna..haha

nur berkata...

keep on blogging ye azzey..
ALL IN ONE

eelobor berkata...

blog dia terus maju tak berpaling ke belakang lagi...hihihi. tahniah

ardinihumaira berkata...

semoga akak terus sukses:)

meare berkata...

meare dlu rajin la update,time sensorg blum ada baby lg.tp skang dh malas ma,tggu anak besar mcm akak kut br rajin,hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs