UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 7 November 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT?


Masa blogwalking tadi terjumpa 1 entry tentang suai kenal blogger di blog BA ni. Memang bagus suaikenal ni. Bila dah kenal boleh lah pulak bertukar-tukar pendapat. Yelah kalau tak kenal mana nak bagi pendapatnya kannnnnn......

So, aku pun teringinnnnnnnnnn sangat nak kenal lebih ramai lagi blogger-blogger kat luar sana! Kalau ada yang teringinnnnnnnnnnn juga macam aku.....boleh le ke sini untuk join sama!

Ape lagi, jom le kita saling kenal-mengenal........Dan salam perkenalan dari aku.......AZZEYATIN'S BLOG!

26 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

salam..sy baru sekali jumpe rakan blogger..kat melaka

Sharinginfoz berkata...

memang bagus kenal mengenali kan

eelobor berkata...

ramai blogger yg pemalu kut...

nur berkata...

azzey.. join ni memang akan menambahkan kenalan
ALL IN ONE

ArELeEz berkata...

jap lagik nak join.

momochan berkata...

haiii selamat berkenalan :)

alieff berkata...

salam kenal :)

cik siska ^_^ berkata...

salam kenal ye

Puteri Iqa Izyan berkata...

singgah sini :)

yusriwahab berkata...

salam ziarah ke blog ini. Nanti masuk plak ke blog saya plak yer..

misz nana berkata...

salam ziarah :)

zacky ~786~ berkata...

yeah ! slmat berkenalan..

Mimiey.. (^-^) berkata...

hi...slm kenal dr mimiey
http://nasyieen.blogspot.com/

Tok Esah berkata...

tok dtg sini dr blog ben!!!! salam kenal...

Kalamhati berkata...

waah azzey pun tersenarai..makin menyerlah ni..hehe caiyyok!

aeinio berkata...

salam kenal juga...

Norfa Lyana berkata...

salam kenal..

Ciao Annin-sama berkata...

Wow! Penuh entri! Hehe!

Salam kenal Azzey :)

ezan berkata...

ezan datang sini, nak berkenalan dengan tuan rumah :)

azzey berkata...

shahromnasruddin: saya tak berkesempatan lagi.....hu3....

Sharinginfoz: mmg pun, byk kebaikannya!

eelobor: malu bertanya sesat jalan...hu3.....

nur: betulla nur....ramai juga yg sudi singgah ni....:)

Areleez: join, jgn x join!

Kalamhati: alhamdulillah.......tq juga coz bg support dgn selalu singgah ke blog saya dan jd follower saya.....

ardinihumaira berkata...

wahh bagus ni :D

nora amila ghazali berkata...

dh dtg n follow kamu... jmput ke blog nora ya.... huhu

Ajie Mohd Tahir berkata...

suda fllow sini/.:)
slm knal

Izzuddin Fauzi berkata...

Another piece of Ben Ashaari.com
"Selamat BERKENALAN"
http://c-nurse.blogspot.com/2010/11/ben-ashaaricom-suai-kenal-blogger-anda.html

senandung hatiku berkata...

dah folo..folo akak jg..

NaJiB berkata...

Nice blog.. Salam Perkenalan…

http://lovelyvioletent.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs