UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 23 November 2010

MAIN BADMINTON WAKTU TENGAHARI !

Tadi pukul 1.50 pm....masa on the way nak masuk ke office semula, aku ternampak beberapa orang kanak2 bermain di taman permainan dekat2 dengan rumah aku. Panas terik macam tu pun diaorang belasah main kat taman . Ada gak yang main badminton!

Tapi tak boleh nak salahkan budak2 tu....may be boring sejak pagi asyik terperuk je dalam rumah kannnnnnn. Boring la tu.....hu3.......

P/S: Kesian kat anak2 yang terpaksa ditinggalkan di rumah semasa ibubapa keluar bekerja. ...(DAH TANGGUNGJAWAB KANNNNNN) Kenalah spend time dengan diaorang bila ada masa terluang ye....:)

5 ulasan:

Sabihah berkata...

salam ziarah n salam kenal...
betul laa..kdg2 time keje, teringat kat anak...nak buat cane..sbb tu bile ada masa je, sy suke bwk anak jalan2..main2 dgn die..^_^

Mata Hati berkata...

tengah mengasah bakat tu. main bawah panas terik matahari sbb nak cari stamina.. :)

Puteri Iqa Izyan berkata...

main tgh panas? time kecik2 mmg la.panas pun takpe.
dah besar..duduk dlm umah.tkt hitam.hehhe

eelobor berkata...

kan dah start musim cuti sekolah

ardinihumaira berkata...

ajak men guli lak. jom3:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs