UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 14 November 2010

TEMPLATES BLOG YANG SAMA !

~ My Blog......AZZEYATIN.....Welcome To My Blog.......AZZEYATIN.........


Since aku start blogging in March this year (2010).....baru ni first time aku terjumpa blog yang templates designer (background) nya sama macam blog aku.........Ada gambar hujan menitis gitu.....hu3......

Ini dia blog yang aku maksudkan. Semalam aku terjumpa masa BW. Teruja yang teramat sangat. Terus dapat idea untuk review tentang nih!

Nama blog ni KERULL.....Mencari Ketenangan Dalam Dunia Kecilku Ini......Meniti Bahagia Dalam Suka Dan Duka Kehidupan........ Kalau berminat nak tengok boleh la jenguk2 ke situ. hu3........

* Suka ! Baru first time terjumpa templates designer blog yang sama. Yang pasti mesti dia pun happy berblogging!


10 ulasan:

Qaseh dalia adelia berkata...

ehem2 ade jodoh r tu haha

eelobor berkata...

bukan ker kat dunia nie ada 7 orang muka yg hampir sama wajahnya...hihihi

mia berkata...

huwaa..hehehe...sy xjumpe lagi dear..xpe3..nnti bw mgkin terserempak kot..

mzhany berkata...

hehhe hari ni azzey slow sket update

Gadis Kampung berkata...

azzey.....nak mintak alamat facebokk awak...

Gadis Kampung berkata...

eh silap eja nak alamat fb awak le tak?

azzey berkata...

mz hany: hari ni byk urusan.....since pukul 11 pg keluar .....pukul 5 ptg baru blk.....heh3....tu yg x byk update tuh! anyway tq sudi gak dtg cni.....

Gadis Kampung: bg email awak.....sy send email......:)tq!

azana berkata...

huhu...tumpang sonok...

ardinihumaira berkata...

hehe.. biasalah tu sebab guna blogger template. dni pun guna blogger template :)

Kerull berkata...

salam azzey terima kasih kerana sudi buat review ttg blog saya..he he first time terasa begitu seronok sangat kerana walaupun saya tak berapa fofular tapi sekurang-kurangnya ada sesuatu persamaan antara kita..salam ukhwah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs