UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 23 November 2010

LOKASI LUAR NEGARA KELAINAN "AWAN DANIA 3"

Aku sker tengok siri AWAN DANIA . Mengisahkan tentang kehidupan pramugari dan cabaran2 yang mereka hadapi dalam kerjaya, persahabatan, percintaan dan keluarga. Paling best lakonan slumber Scha Al-Yahya. Dah masuk musim ke-3 dah pun. Khabarnya , 70 peratus lokasinya adalah di luar negara. Untuk dapatkan kelainan!

Scha Al-Yahya peneraju Awan Dania Musim ke 3 - Credit to mStar

PERTH: Pengarah drama Awan Dania musim ke 3, Dinesh Samby, 31, menjanjikan kelainan kepada penonton apabila drama tersebut menemui penonton setiap Isnin bermula 22 November (semalam).

Drama bersiri itu ke udara pukul 9 malam menerusi saluran Astro Ria.

Menurutnya, musim ke-3 ini bukan sahaja tampil kelainan dengan memaparkan 70 peratus lokasi di luar negara malah turut melakukan beberapa pembaharuan.

Cerita selanjutnya di sini - mStar

8 ulasan:

hans berkata...

crita dia macam Attention Please

P/S : Jom Jalan - Jalan Cari Makan Di Kedai DENAI dekat Menara UOA Bangsar

lady XOXO berkata...

wahhhhhh ni peminat AWAN DANIA ar nie erk.. ahahha minat kat scha erk sis...

amboi lepa p luar negara.. dasyat ar erk

LYaFRINA berkata...

X LAYAN SGT AWAN DANIA NI..

Ati Masrif berkata...

tak sempat tgk lagi ..mlm tadi yek

azzey berkata...

hans: ye ke? .....tq sudi singgah...:)

lady XOXO: Akak sker lakonan dia yg slumber & gila2!

Lya: Saya pun x selalu tgk....tp best juga sesekali tgk....hi3.....

At Masrif: rasanya...

sWeEtdARLiNG berkata...

nak nengok tapi asyik lupa jer waktu siarannya.... nasib baik semalam hubby ada umah, dia laa yang bukak.. nengok ler orang sengal kena interbiu

www.sw33tdarling.com

ardinihumaira berkata...

memang best citer ni.. tambah2 scha yang cute tu ado. Hehe :D

ArELeEz berkata...

dolu2 sker la.. skang xminat dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs