UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 22 November 2010

MY JOURNEY TO HUTAN REKREASI SUNGAI TEKALA

Macam aku citer sebelum ni. Last Saturday (20.11.2010) aku, my hubby & my princess ke Sungai Tekala. Saja nak cuba mandi kat situ pulak. tapi at last plan bertukar ..........Layan je lah gambar2 yang sempat aku amik kat Sungai tekala nih.......

HUTAN REKREASI SUNGAI TEKALA

~ Tuan tanah yang mata tak tahan dek silauan mentari...Tu yang x leh nak senyum tu.....Hu3......

~ BayaraN masuk yang berpatutan....:)
Aku , my hubby dan my princess betul2 bayar untuk masuk je dan jalan2 sekejap amik gambar. tak jadi mandi coz my hubby nak air terjun macam kat Sg Gabai tu juga! hu3......



~ Jambatan yang dibina sebagai salah satu landskap di situ.....



~ Air yang agak cetek ; lebih sesuai untuk family yang bawak anak2 kecil!


~ Airnya memang jernih!


* Kalau sesape yang nak cari ilham tu....boleh ke sini coz mendamaikan sesangat!

13 ulasan:

Sideq's Stories berkata...

salam perkenalan
nice blog =)
hope dapat gak singgah blog saye
lau minat jadi follower k =)

http://sideqstories.blogspot.com/

Echam berkata...

Tak pernah pegi lagi ni....

azzey berkata...

Sideq's Stories: tq sudi singgah......

Echam: blh le cuba2 pegi pas ni...:)

HonEyBuNNy berkata...

tak pernah g jgk...tp cm best ja.....nak p jgk la cri ktngn..hhehhe

ardinihumaira berkata...

bestnya kak :)


p/s: jawab soalan akak, hehe --> dni bw biasanya komen semua entry kecuali terlampau bz...

relevan berkata...

Seronok makan angin gini..

azzey berkata...

ardinihumaira: best2! tq dni........

relevan: sesekali best juga....

tengkorakemas berkata...

Tekala memang air biasa2 je, tapi saya dgn kwn2 dulu selalu naik sampai atas, best jugalah kat atas tu, tapi air terjun takdela he

azzey berkata...

tengkorakemas: sbb x tau tu yg 'ter' pegi ke situ tu....

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

sini ade kolam mancing kan?
teringin nak p..huhuh
thanks share gambar.. :)

azzey berkata...

Cik SHiNJU: Slm....Tak perasan plak hari tu......okay u r most welcome!

ArELeEz berkata...

oo.. tempat nie cam slow motion sket la.. kan3???

azzey berkata...

Areleez: Mmg pon...slow & steady je....heh3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs