UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 13 November 2010

SUNYI SENDIRI

Baru bangun tido ni. Tido sejak pukul 11 pagi tadi...... Masuk bilik air cuci muka dan gosok gigi (heh3....itu pun nak cerita ke?.....) Pandang kiri, pandang kanan.......sunyi. Aku sorang je pun ; my hubby keja........

Pasang TV.......Tak de program yang menarik perhatin aku........Arghhhhhhhhhhhh.......BOSAN, TAK TAU NAK BUAT APA! Macam ni le yang selalu orang kata ; dok sorang2 tak best.....sunyi je!

So, kalau macam ni aku sambung le blogwalking lagi.......(Dalam kepala dah berkira-kira nak buat cekodok @ jemput-jemput cicah dengan Telur masak Hancur......kechor air liur...... hu3....)

* Insyaallah, next week tak sunyi lagi coz my princess akan stay dengan aku dan sekolah kat sini.......Best2!

5 ulasan:

LYA m@m@ ASYA berkata...

lya pon bosan..

sama2 kita melayan kebosanan y melanda diri..

--lya sign in dr blog contest...

My Little Diary berkata...

salam,
sedap tu cekodok... teringin nak cicah sambal sardin... yumyum...

Qaseh dalia adelia berkata...

salam sis azzey ..dalia follow sis...ade award tuk sis...amek ye

Ieza berkata...

memang x berkerja ker...atau tengah cuti...

azzey berkata...

LYA m@m@ ASYA: Kdg2 bosan bl sorang2......tq sudi dtg .....nt say pg blog awak ye....:)

My Litle Diary: he3....baru lps mkn cekodok.....kenyanggggggg!

Qaseh dalia adelia: tq dik.....nt akak tgk ye.....:)

Ieza: hari ni cuti Ieza.....He3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs