UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 16 November 2010

SAPE HILANG KUNCI KERETA ?

“ Kunci2….sape ada hilang kunci?”…..Ha3…..baru je lepas dengar announcement kat office ni. Ada staff terjumpa kunci kereta kat dalam toilet wanita……

Heh…..Ni mesti kes kelam kabut nak cepat sampai tak sempat bersiap kat umah. Sampai office terus ke toilet untuk tengok cermin dan betulkan apa yang patut…….hu3……(macam aku…..)

Tapi, tak sampai 10 minit lepas announcement tu….dah ada yang datang menuntut. Nasib baik ada yang terjumpa ; kalau tak, mau tak balik jawabnya……

* Tengah terfikir….Kalau yang menuntut tu beria2 kata kunci dia hilang….dan bila ditanya…..Dengan slumber dia jawab, kunci rumah yang hilang……. Apa nak buat ye?....Hi3…..

5 ulasan:

Rinna berkata...

Adoi.. kunci kereta tertinggal pun dia tak perasan yer.. adess.. mesti gelabah kan kalau kunci hilang..

TQ Azzey sudi singgah.. :)

Amy Syaquena berkata...

alahai kunci kereta tertinggal pun dia x sedar..

NcekYus berkata...

ni mst kes dah x bleh tahan ni..tu yg gelabah sakan tu..dah lega semua ilang, smp terlupa kunci mu itu ye..he he he he..:P

ardinihumaira berkata...

uisk... kalo hilang kunci kereta memang gelabahla dni

ArELeEz berkata...

kite seligi kepala dia secara b'jemaah..! ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs