UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 28 November 2010

JOM TENGOK NGANGKUNG ........BEST !



Kan aku penah citer yang aku ni penggemar citer2 seram. Last sekali yang aku tengok; MANTRA! Terabru ni ; semalam......aku pegi tengok NGANGKUNG plak ngan my hubby dan my princess kat TGV Cinemas, JUSCO Balakong.

Best citer nih! Tak seram sangat.....sikit2 je; SERAM KOMEDI.........

Filem ni mengisahkan 3 sahabat ; lakonan Saheizy Sam (Azim), Azad (Tasnim) dan Angah Raja Lawak (Wan). Tasnim dan Wan ni sker NGANGKUNG! Maksudnya jumpa bomoh dengan membawa barang2 lama seperti lembing lama untuk dipuja bagi mendapatkan no mborekor........*Jangan contohi perbuatan ni ye.....hu3.....*.
Azim yang pada mulanya tidak sker dengan apa yang dilakukan oleh 2 sahabatnya tu........turut terpengaruh dengan kedua2nya kerana ingin mengubah nasib kehidupan keluarganya yang agak susah. Pelbagai jenis bomoh mereka jumpa. Dan pelbagi kejadian seram dan kelakar yang berlaku.
Sehingga satu hari, berlaku kejadian yang benar2 mengubah hidup mereka.Apakah kesudahannya? Jom tengok ramai2 di panggung yang berdekatan ye......

Tak rugi tengok......memang best!

11 ulasan:

Boloque berkata...

wajib tengok!!!!

nazirulhazwan~ berkata...

dengan jgn pandang blakang congkak mane lawak??

nur berkata...

nak tgkla nanti azzey

Nur Azila Ismail berkata...

nak tengok . nak tengok . hehee

Citarasa Rinduan berkata...

wow...
best nie..ayu suka layan komedi jugak

azzey, nanti ambil award jam 6petang ya..
untuk kamu

azzey berkata...

nazirulhazwan~: pada saya ini lg best! tq sudi dtg blog saya ye......

eelobor berkata...

wowww....best nyer layan movie ngn family

M I A J A M A L U D D I N berkata...

whoaaaaa!! nak tengok gak!! wawawa

tengkorakemas berkata...

lum tengok lagi, tgk making of memang best, filemnya mesti lagi best! :D

Deqna berkata...

dah lama tak tgk wayang pun.. kebanyakan citer pun tgk kat tv jer bila ditayangkan...

ok tak ngangkung tuh.. tgk cam seram lawak pun ada yer...

ardinihumaira berkata...

bestnye akak dah tengok ngangkung. tingin dni nak tengok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs