UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 22 November 2010

LUNCH....SEBAGAI MEMENUHI PERMINTAAN .......

~ Semalam, sebagai memenuhi permintaan my princess yang dah banyak kali mintak aku masakkan Ketam masak Lemak Cili Api........aku pun masakkan lah. So sebagai menu tambahan....Tengok je kat bawah ni ye. Kalau ada sesape berminat dengan resepi Ketam Masak Lemak ni, bolehle klik je kat sini.

~ Menu tambahan.......Kangkung goreng dengan udang kering, ikan goreng, telur dadar (my hubby yang request...he3....) dan buah tembikai sebagai pencuci mulut. (Ha3...Camne buah limau boleh terselit kat situ ek? Abaikan je lah ye......:)

P/S: Selamat menjamu selera untuk kengkawan sume ye tengahhari ni.........:)

8 ulasan:

Sumijelly berkata...

waah........... selera sungguh...
bagi alamat, nak datang la........heheh

Sumijelly.com

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ berkata...

waaaaaaaaaa... lapaaaaaarrr .... *_*

LYaFRINA berkata...

lya mmg suka sgt2 ketam masak lemak cili api..

ciK mOt ©™ berkata...

ketam paling beh masak lemak cili api...
baru leh rasa lemak manis isi dia kan..
arghh...lapo nasilah gini...

imanshah berkata...

aiseh ketam poojaan hatiku

ArELeEz berkata...

tu bkn telur dadarlah. tu telur mata maa.. isk3..

Miza Yusof berkata...

whoa! sedapnya maak lomak cili api.
meraihnya azzey makan. sedap ni :)

azzey berkata...

Sumijelly: he3...awak masak lagi sedap kannnn....

aq dan puteraku:lapor gak nih! hi3.....tq sudi singgah!

Lya: Lya punya resepi camne plak?

cik mot: betul tu. isi yg manis yg sedap tu.....:)

imanshah: pojaan hatiku juga....hu3....

Areleez: oppssss....tersilap.....heh3.....

Miza Yusof: ekau masak lagi sodap kot.....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs