UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 29 November 2010

SEKOLAH BARU MY PRINCESS

~ My princess


~ Sempat amik beberapa keping gambar masa pegi untuk serahkan surat kelulusan dari PPD hari tu........Memang besar dan cantik gak sekolah nih!


Selamat pagi semua! Harap2 ceria je hari ni ek...........Jangan lupa breakfast dulu. Untuk tenaga ; maklumle 2 hari cuti , nak mulakan keja hari Isnin............. memang berat sikit ; Monday Blues...... Hu3........

Saja aku tepek gambar sekolah baru my princess kat sini. Harap2 dia happy memulakan persekolahan kat sini next year. Memang dia berat nak tinggalkan sekolah lama dia tu.......but live must go on. Dia mesti mulakan kehidupan baru di sini macam mana aku setahun yang dulu.........

Memang agak susah nak sesuaikan diri........Tapi, insyaallah masa akan merubah segalanya. Doakan yang terbaik untuk kami di sini ye..........:)

8 ulasan:

ciK mOt ©™ berkata...

eh anak akak ke ni..dah beso dah dia...
ke saya salah???hurmmm

Tiara Fida Salma berkata...

good morning, nice to visit your blog, this is a blog containing good information and interesting, congratulations to you.
don't stop to be creative, hopefully I can come back here again
do not forget
I wait your comments on our new blog

ctpayong berkata...

berpindah ke tempat baru ke? semoga selesa at your new comunity.

Deqna berkata...

selamat berpindah tu ur princess..

azzey berkata...

cik mot: betul lah tu. x salah....heh3...

Tiara Fida Salma:tq for visiting my blog.I really appreciated! i will visit ur blog later..

Redbloodsnow berkata...

eh eh..chop chop. anak ea? uwaaaa! means ezzey nih pangkat akak ler ek. n zie should panggil akak, kakak.

selama ini if im not mistaken, zie beraku ko jek kan ngan akak...uuuwaaaaaaa. mati² zie ingat akak seumur ngan zie taw...adoiyaiii

cam kuang ajor ler plak zie selama nih ea. ampunnn kak ampuun. dolat kang zie nnti if akak x ampunkan...hehe

azzey berkata...

Zie: ha3.......saham tinggi lg le tu ek.......heh3....x pe2...kat office ni pun ramai yg panggil nama je...okay je yunk!

ardinihumaira berkata...

wah dah dapat tuka sekolah. Alhamdulillah... semoga dia dapat sesuaikan diri dengan suasana baru dan dapat kawan baru yang baik2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs