UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 23 November 2010

KE SUNGAI GABAI LAGI

Ni kali ketiga aku ke Air Terjun Sungai Gabai. Ni pun sebab plan ke Sungai Tekala yang tak berapa menjadi......

Sambil lunch tu korang layan jelah picture2 ni ye.....:)

~ Abaikan selipar burukku itu....ha3....




~ Ada air terjun....Best!

~ Kena hati2, coz batu2 yang licin!

~ Posing dulu sebelum balik......

So, camne? Ada yang berminat nak ke sana???

11 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

GKSB suka mandi air terjun lagi dari mandi pantai..

sejukkk... huhu

Kalamhati berkata...

Adaaa!hihihi sonotnyeee

kakchik@ella berkata...

dlm byk2 tmpt kakchik penah pegi trmasuk la sg. gabai ni .. still janda baik the best. air bersih, tak yah mendaki.

Azzey .. teluk intan tu kg mak. mak kakchik org teluk intan, abah pulak kelantan. hehe ..

Peri PiA berkata...

salam,dah lame xpi mandi manda

penah pg ulu yam n sg congkak je hehe

terima kasih ye sudi komen blog saya

Gadis Kampung berkata...

macam best je tempat nie azzey...lama dah tak mandi sungai nie....

~aSHa~ berkata...

bestnye..lama tak pg air terjun...mean bersama anak2...dgn kawan sepejabat adalah masa berkursus....

btw rasa teruja nak tgk gadis berbaju oren tu..sbb byk gambo dia termasuk tapi tak nampak muka..ehehehhehe

azzey berkata...

GKSB: Saya pun...pantai ni panasssss....

Kalamhati: hi3...mmg sonok!

kakchik@ella: akak dah suggest 1 tpt lagi utk saya terjah this weekend....heh3....JANDA BAIK......:)

P/S: TK iNTAN KAT NE KAK. KITA SEKAMPUNG LE YE? HE3...

Peri PiA: Sya x pnh lg ke Sg Congkak...
p/s: IT'S OKAY....Sy mmg sker BW!

Gadis Kampung: Memang best! air nya sejukkkkkk gitu!

~aSHa~: Bwk le anak2 musim cuti sekolah ni.....seronok!

P/S: Gadis berbaju oren tu lah my princess! heh3, klu rajin cari gambor dia byk dlm blog nih.....:)

Cik SHiNJU berkata...

Salam Azzey...

tingin nak p..
thanks share gambar... :D

Deqna berkata...

lama giler tak gi situ.. dulu masa sekolah2 adalah wat camping kat sungai tuh..

tapi frust kan bila air cetek jer. nak berenang camne.. utk budak2 oklah ..

Ogy berkata...

selalu pergi congkak je..tak pernah pi gabai ni..mcm best jeekk....

ArELeEz berkata...

sg gabai lagikkah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs