UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 19 November 2010

HATI BERBUNGA CERIA

Baru sampai ke Kajang. Pukul 11 pagi tadi bertolak dari kampung. Hari ni baru sekarang ada kesempatan update blog! Almaklum jelah......bila kat kampung, line tenet memang tak tercapai dek kudrat ku.....hu3......

Hari macam nak ujan. Mendung je cuaca kat luar tu........Tapi hatiku ceria berbunga2 ; dah tak mendung lagi coz.........

My princess dah dok sekali dengan aku kat sini dan akan bersekolah di sini. Insyaallah dalam minggu depan aku akan uruskan pendaftaran ke sekolahnya disini.........:)

* Hati berbunga2 gembira......

4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

patut la senyap sunyi ari ni.

ozzy berkata...

salam..

Selamat kembali berblog


new entry "ANU DALAM BOTOL"

imanshah berkata...

selamat bertaut semula

ardinihumaira berkata...

dni pon lewat blogging hari ni. heee...hepi2 kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs