UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 18 November 2010

BALIK KAMPUNG ......UTAMAKAN NYAWA SENDIRI

Aku sekarang on the way balik kampung. Baru sampai kat area Tol Kajang. Tadi sempat singgah untuk withdraw duit dulu.

Orang tak berapa ramai lagi, may be sebab awal pagi lagi so senang le sikit nak masuk ke kawasan Bandar Kajang. Kalau tak mau kena pusing 4-5 kali semata2 untuk cari parking je!

Cumanya ada sorang pompuan ni kat lorong jalan menuju ke Bank yang aku nak pegi tu.....dia baekkkkkkkkkkkk punya lenggang. Berjalan kat tepi pun tak; kat tengah pun tak. Kita pulak yang susah nak follow dan elakkan dia. Sudahnya aku suruh my hubby hon je dia. Baru dia perasan.......

Alahaiiiiiiiiiii.......Tau le orang tak ramai lagi pagi2 ni, tapi jagalah sikit keselamatan diri tu......Kalau pun tak sayang duit........Sayangle nyawa sendiri .......Nyawa bukan boleh dijual beli!!!

18 ulasan:

ardinihumaira berkata...

betul3... hati2 di jalan raya ^___^

jeBateja berkata...

Hik...hik...kalau kawe....kawe bunyikan siren dlm keta kawe.....ahakz....maw terhenti jantung...ahakz

relevan berkata...

ye hati hati dijalan raya..

azieazah berkata...

Kadang2 ada orang berjalan mata ke depan, tapi fikiran jauh melayang ke belakang ke atas ke bawah ke langit ke laut..

hehehehe sabor jek lah.

kakchik@ella berkata...

hai azzey, drive carefully ye. Akak semlm pun pagi join korban petang baru pegi rmh mak. itulah pengorbanan namanya, kan azzey.

zaradgreat berkata...

hehehe. malaysia even takde gempa bumi, gunung berapi segala kadar kematian orang accident dekat jalan raya lebih kurang je ngan negeri yang ada bencana. aish. bawak macam nak bunuh diri semua nya.

kak ina kl berkata...

memang best kalau balik kg..nak mengemas tu yang malas.

klu nak solat kat r and r tu akak jrg bwk h/bag tau.simpan dlm keta ajer.

eriqazz tu mcm member blogger yg plg rapat sbb selalu jumpa.

Redbloodsnow berkata...

HAA TOL TUH YUNK. HATI² DI JALAN RAYA. BALIK² GAK, KESELAMAT TTP THE 1ST PRIORITY GITTEWS ^_-

✿....rossa alina....✿ berkata...

dia mamai lg kot??hahahaha..

Echam berkata...

Azzey,
Mungkin nyawa dia spare part kot... keh keh keh

velasrizal berkata...

tak best la raya sari je cuti..

Ben Williams (Pengadil MAS VS CHI) Dah Ada Facebook Fan Club

kella berkata...

betul tu... macam macam ragam...
lain orang lain ragamnya...

tia berkata...

selamat hari raya aidiladha!
;)

Sharinginfoz berkata...

ikut suka hati dia aja

tengkorakemas berkata...

hope perjalanan kak selamat dan dimudahkan, hmm..setiap org kena berjaga-jaga sentiasa, malang tak berbau

Db Cooper berkata...

langgar je orang 2.. hehe

Ati Masrif berkata...

salam kenal.

TQ coz doakan utk anak kita syahmi hari tu..

kak ati flw u yer..sudi2lah..

ArELeEz berkata...

klu suh pakcik yg hon tu, mmg x la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs