UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 15 November 2010

LIPSTICK WATERSHINE PURE FROM MAYBELLINE


Aku memang suka produk Maybelline nih! Lipstick nya memang cantik! Aku pilih kaler ni coz nampak sweet dan tak terlalu terang (pink colour). Kalau terlalu terang takut muka nampak garang.....hu3.....Memang dah lama cari kaler macam gini......so kelmarin terjumpa terus rembat je. tapi rembat dengan bayaran tau, bukan sebarang rembat je......

Harganya (kalau tak silap....lebih kurang....) RM24.90. Kat mana2 WATSON pun ada jual.......:)

6 ulasan:

lady XOXO berkata...

wah cantek warna tu dear.. xo pown suka maybelline tau.. besh n murah n ok.. ehehhehe.. banyak plak n.. ehehhe.. tapi warna tu lawa seh.. bak kat XO leh

kella berkata...

mmg mybeline lipstik pakainya best!
rembat yg adik punya je! :p
heheheh.. dia banyk maybeline! huhu

sWeEtdARLiNG berkata...

ooh saya pun ada 1 lipstick maybelline kaler Silver Plum.. tu pun orang yang kasi sbb dia tak suka kaler tu...
saya rembat jer orang kasi.. hehehehehehe



www.sw33tdarling.com

LYaFRINA berkata...

lya pakai lipstick mana y sempat d beli.. tp x di akui, maybelline punya mmg ok.. trutamanya foundation.. rasa ringan & x melekit.

ardinihumaira berkata...

lipstick tu warna dia comel2 :D

amirah berkata...

nak jugak warna cenggini..dah lama tak beli lipstick

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs