UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 16 November 2010

HARI RAYA HAJI…..OFFICE SEMAKIN SUNYI

Esok kita akan menyambut Hari Raya Aidil Adha. Hari ni pun dah ramai yang pulang ke kampung halaman ; untuk meraikan hari raya bersama keluarga tersayang. Aku pulak masih lagi bekerja hari ini……

Kat office hari ni agak sunyi, coz dah ramai staff yang bercuti. Hari ni tak de istilah nak berebut2 parking atau block keta orang lain……hu3…..coz, banyak parking yang kosong……..

Walaupun sambutan Hari Raya Aidil Adha ni agak sederhana……tapi tetap ramai juga yng ingin meraikannya di kampong bersama2 kaum keluarga…………Walau jauh di perantauan, bila tiba hari raya ….pulang juga ke kampung halaman

4 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,
saya pun masih kat opis lagi ni... huhu
selamat hari raya aidiladha....

entry terbaru "mencari damai dihati"

MiYOKO TACHIBANA berkata...

saya pun masih keja skang nii..ofis tak sunyi sbb majoriti cina...so, cam biasa gaklaa...

kakchik@ella berkata...

kak ela pun kat opis gak. opis cam biasa, tak sunyi langsung. Cuti raya pun sehari je. Khamis & Jumaat meeting. Baguskan i. Hehe ..

eT berkata...

Selamat Hari Raya Aidiladha...

take care...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs