UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 14 November 2010

MASIH ADA YANG PRIHATIN.....

Tengahari tadi aku ke Alamanda. Tak dirancang pun. Mula-mula nak ke Bangi je. Jalan-jalan cari makan. Tapi tiba-tiba berubah haluan bila my hubby kata dia dah bosan dan tak tau nak makan apa.......

Kebetulan pernah layan Sup Cendawan kat Food Court di Alamanda........memang sedapppppppppp. Tu yang terus ke sana. Beselah, weekend kannnnnn........ramai le orang. Kat parking je pun terpaksa berpusing2 dulu untuk cari parking! Sampai my hubby kata kalau sempat 10 kali pusing......baik balik je.....Heh3........

Tiba-tiba dari jauh nampak sorang pompuan menunjukkan ke satu arah. Sambil tu dia mengendong bayi kecil.....Ha3.....jangan suspen plak.......Mula 2 aku tak perasan.......tapi bila dah dekat dengan dia, barulah aku tahu yang dia tunjukkan satu ruang parking yang kosong!

Memang prihatin dan baik hati dia. Tapi sayangnya aku tak sempat nak ucapkan terima kasih; elok je aku kuar kereta dia dah berlalu dengan husbandnya! Kan bagus kalau ramai yang bersikap macam tu......

P/S: Agaknya pasangan tu pun keluar untuk makan2 juga macam kami, coz masa nak balik aku dah tak nampak keretanya! Hu3.....

3 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

alhamdullilah..rezeki azzey tu...
kalau berbuat baik..sentiasa ada yang batu dan tolong.

jeBateja berkata...

uikkk...tak pernah sangka tunjuk parking pun satu amalan mulia.....nampak gaya kena mulakan nya....

ardinihumaira berkata...

mulianya hati dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs