UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 26 November 2010

BERAT TANGGUNGJAWAB NI!

Amanah itu satu tanggungjawab.

Tanggungjawab itu juga satu amanah.......

Amanah dan tanggungjawab perlu dilaksanakan sebaik mungkin.....

Umpama kita berjanji sesuatu dengan seseorang. Jangan sampai kita dilabel sebagai mungkir janji.

Sekali mungkir.......Sukar untuk dipercayai buat kedua kali.........


* Actually nak citer, officer yang menguruskan kursus di office aku nih dah pass kat aku material untuk kegunaan masa kursus di Melaka nanti (3-6.12.2010) .Berat tanggungjawab nak simpan dan bawa benda ni.Buatnya aku lupa nak bawak.......Habis aku!

5 ulasan:

atty's berkata...

jangan lupa lak tau barang tu..nanti..buat reminder ler supaya tak lupa

ctpayong berkata...

letak siap2 dalam kereta!

Sharinginfoz berkata...

buat yang terbaik untuk jaga amanah ni....jaga baik2 ya

mzhany berkata...

huhu a'ah letak dlm kete siap2..ahha skali xbwk kete azzey...erkkk

HonEyBuNNy berkata...

egt amanah tu....jgn lupa tgogjawap..he2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs