UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 15 November 2010

KERONGSANG HADIAH DARI MY OFFICER





Sebab ada permintaan kengkawan (macam komen kat atas tu : Zie & lady XOXO) yang mintak aku tepek gambor kerongsang yang my officer hadiahkan dari Sabah tu.......ni yang aku wat review nih.......heh3......

Aku sker kaler pink yang sweet nih! Kebetulan memang aku ada baju kaler pink.......so, boleh lah esok lusa melaram dengan kerongsang ni.......:)

2 ulasan:

lady XOXO berkata...

wah cumei ar kerongsang tu dear.. cantek.. tak pakai ker ari ni.. pakai2 cepat ..eheheh

ardinihumaira berkata...

lawanya kerongsang tuh kak! bestnya duk sabah... banyak brooch lawa. hu teringinnya nak brooch macam tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs