UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 20 November 2010

PLAN YANG BERTUKAR .........SUNGAI GABAI

Badan masa terasa letih dek mandi-manda pagi tdi. Plan asalnya nak cuba mandi di Air Terjun Sungai Tekala.......tapi bila sampai ke situ jangkaan meleset sama sekali. Rupa2nya tak de air terjun ( Mungkin ada tapi kena berjalan jauh sikit ke dalam agaknya....) yang ada cuma tempat mandi yang mendatar dan lebih sesuai untuk anak2 kecil.

Tapi pemandangan sekitar memang cantik. Aku sempat amik beberapa keping gambar tapi seperti bese tak dapat nak upload lagi kerana sebab yang satu......LINE IS ALWAYS PROBLEM! Nanti bila line okay, aku akan tepek gambar-gambar tu........

At last kami ke Sungai Gabai lagi. Ramai juga orang hari ni, tapi kesejukan airnya yang agak berganda dari sebelum ni ( may be sebab musim hujan) tak memungkin aku untuk mandi lama2!

Lebih kurang 1:45 kami dah begerak balik. Sampai di rumah banyak lagi kerja2 menanti. Mengemas baju2 my princess lagi...........Baru sekarang ada masa nak update blog.........

P/S: Baru terasa makin beratnya tanggungjawab sebagia seorang isteri, ibu dan dalam masa yang sama blogger untuk blog kesayanganku ini! Tapi yang utama tetap diutamakannnnnn......Hu3.......

3 ulasan:

imanshah berkata...

lama sungguh saya tak berkelah di air terjun

Kalamhati berkata...

bestnyee..lama tak pegi sg gabai..masa study dulu je slalu pegi

ardinihumaira berkata...

bestnye akak mandi manda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs