UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 17 November 2010

PACKING BARANG.....PART YANG PALING TAK BEST!

My hubby dah jeling 2-3 kali. Bagi isyarat suruh aku packing kain baju untuk balik kampung esok! Aku dok ngadap lappy lagi......hu3......

......Berdehem-dehem plak dia........Alahaiiiiiiii, baik le aku buat je sekarang........Sebenarnya part yang paling malas....... nak packing barang2 bila nak balik kampung nih! Kan elok kalau balik lenggang kangkung je.....Sehelai sepinggang! Hu3........

* Actually, tujuan utama balik kampung nak uruskan pertukaran sekolah my princess dari kampung ke sini untuk tahun depan.......:)

4 ulasan:

mia berkata...

hhehe..hati3 balik azzey...smoga selamat smpai yee

Echam berkata...

Semoga selamat sampai ke kampung halaman...

ardinihumaira berkata...

nak ikut akak balik kampung :D

ArELeEz berkata...

buleh jer.. tp, kenelah beli baju, pants, & all ur stuffs, letak kat kampung. khas utk kegunaan time balik kampung. so bile nak balik, xyah packin'2 dah. amacam..??! ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs