UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 22 November 2010

CUTI SEKOLAH....OFFICE PUN LENGANG!

Sekarang musim cuti sekolah. Ofiice pun lengang je. Ramai satff yang masih besrcuti dan ada juga yang baru memulakan cuti. Yelah nak bawak anak2 jalan2 kannnnnn......

Budak2 ni boring juga kalau asyik ditinggalkan kat umah je ; Bila tiba cuti sekolah kena spend time gak dengan diaorang ni......

Tak kisah lah ke mana pun, janji dapat meraikan anak2 ni. Asal mereka tau yang kita sebagai parents ni memang sayang dan prihatin dengan perasaan mereka ( Ha3...aku dah mula membebel macam penceramah pulak...)

Sebenranya tengah berkira-kira nak bawak my princess ke mana pun tak tau lagi. Sabtu lepas dah ke Sungai Tekala & Sungai Gabai.........Lagi nak ke mana ek? ( Asyik nak jalan2 je.....heh3....)

7 ulasan:

Shafa berkata...

http://www.lovelyshafa.com/2010/11/star-kids-fair-2010-fun-in-city-27-28.html

kella berkata...

hmmmmm... seronoknya dapat jalan2 ngan anak2 kecil... :)

ArELeEz berkata...

ciss! apsal xtggu kitorang? tsk3..

kakchik@ella berkata...

Td kakchik gi putrajaya, ada 1 opis govrnment ni, hmpir tak da org. Heran arr .. camna boss blh approve cuti serentak eh?? kt opis kakchik ni tak leh cuti sekaligus. nnti keja tak jln. hehe ..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

nak ikuttttt hehehe

LATEST ENTRY

@RASA MACAM NAK LARI BOGEL? KAU MAMPU?

ardinihumaira berkata...

meh jalan kat tempat dni lak kak.. hee :D

azzey berkata...

kella: betul tu, blh spend time ngan diaorang puas2!

Areleez: sempat air terjun tu surutklu nak tunggu....hu3....nanti2 kita pegi le.....sg congkaka plk nak?

kakchik@ella: maybe dh ujung tahun kak. then ada yg sambung cuti dan nak abiskan cuti juga tu...

Gadis Kampung Separa Bandar: jom2!....heh3.....

ardinihumaira: teringin gak, x pnh sampai sana lagi...tapi x tau bila...hu3...tunggu dni kawen kot.....hu3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs