UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 26 November 2010

LATELY .......

Lately.....aku selalu pening kepala.....rasa nak pitam.....then bila jadi macam tu jalan pun rasa macam melayang2 je.......... Tengkuk pun selalu sakit.

Aku risau juga dengan keadaan ni. Dalam 2-3 mingu ni lagi terasa sangat. Tapi aku ada buat ujian tekanan darah baru-baru ni ; Normal je. Berat badan pun macam biasa.Tak taulah kenapa. May be faktor cuaca yang agak panas sekarang ni ; walaupun kadang 2 hujan!

Kat tempat korang panas tak?Apa2 pun selamat pagi dan selamat menjalankan tugas untuk semua ye......:)

P/S: Hari ni dah Jumaat. Best ; waktu keja singkat dan esok dah cuti! Yeay2!!!

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni rasa macam tu bila kena tekanan darah rendah... faktor cuaca pun mungkin juga kak.. dni lak agak stress bulan ni. huhu... apa nak jadi la.. tensen dengan kawan2

eMMe berkata...

azzey....me pun pening2 gak malam tadi pas balik keje
maybe over keje kot
tak pun, sebab silap makan ke, cuaca maybe
kene rehat la jgn stress2, tak pun gi ar check Dr.
take care~

Citarasa Rinduan berkata...

azzey.

jaga diri yer..risau nya ayu mendengar...
tempat ayu hujan semalaman,,,

johor biasalah hujung tahun.....musim bah

MiYOKO TACHIBANA berkata...

Sis, take care ye...

Yeay..esk da cuti...nk kena g byk kenduriii

nurkass berkata...

salam azzey..
samalah kita..berdenyut2 kat kepala nih..kdg2 muntah jugak..ari tu gi check doc ckp migrain..huhu..kena tambah power cermin mata lagi..tgk monitor pun pening..bila pening, rambut pulak gugur..aduhh..risaunyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs