UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 28 November 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI

Macam sebelum ni, kalau ada je blogger yang buat segmen yang mendatangkan kebaikan bersama ; mesti aku JOIN! Lagi2 kalau segmen yang syarat2nya tak terlalu susah......hu3.....

Kali ni segmen REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI. First step wat entry bertajuk macam kat atas. Then redah atau baca mana2 entry ben dan pilih 5 entry nya yang kita suka dan sertakan linknya sekali. So 5 entry itu macam kat bawah ni:-

  1. Blogger tak perlu menyorok..setuju!
  2. Sampai bila-bila takkan cukup..
  3. Cerita apa yang patut diceritakan di dalam blog?
  4. Nak tackle FOLLOWER?
  5. Bila lihat mereka yang popular tu..

Pas tu pilih 5 entry dari blog kita sendiri yang kita rasa berbaloi2 untuk dibaca oleh pengunjung blog kita nanti. So aku pun pilih punya pilih......jumpalah 5 entry nih.........*Bukan perasan lebey anggap entry sendiri best ek........tapi syarat segmen ni mmg dah macam gitu*hu3.....

  1. Dedikasi Terindah Buat Bonda SITI...
  2. Pokok Misteri..
  3. Kerja ; SUKA VS TAK SUKA
  4. Entry Bergambar Dan Entry Tanpa Gambar
  5. Bukan Senang Nak Senang ;Tak Susah nak Jadi Susah !

Last step , tinggalkan url entry kita untuk segmen ni kat sini.

Hokay......Selamat menjoinkan diri ye!

4 ulasan:

nur berkata...

azzey, nur nak join juga la..
ALL IN ONE

Heidi Shafiq berkata...

wah.. sume org giler abg ben aku tgk.. hehehe.. :)

Kalamhati berkata...

waah best gak ni kan..win win situation ni..bijak btol Encik Ben..suka suka!

Matika Love 131020 berkata...

saya dh join...jom redah blog saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs