UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 14 November 2010

ADA JUGA YANG PERASAN YE....TQ!


Ade juga yang perasan aku kurang update entry hari ni. Tq ye mzhany........At least aku tau ada yang prihatin dengan kewujudan atau pun ketiadaan aku dalam dunia blog nih.......

Memang hari ni kurang update coz busy dengan macam-macam urusan. Dari pagi sampai lah petang tadi......Pukul 5 petang baru ada kat rumah........Anyway, thanks a lot untuk sume kengkawan ye.......

9 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

azeey--
kawan yang baik, yang sentiasa perhatin tentang kita..
ayu haru2 blogging malam jer..tu pun kalau nampak ayu blogging siang hari, customer kuranglah..hehe

Gadis Kampung berkata...

azzey online siang malam ker?

Kamsiah berkata...

dahulukan perkara yg lbh penting,kan..

mzhany berkata...

huhu...hany weekend je yang boleh online sepnjang masa...weekdays malam jer bleh online...

kakchik@ella berkata...

Bruntung azzey. Kakchik memula bkak blog dulu tak da sapa yg kenal lngsung!! Tahniah dik. Keep it up.

jeBateja berkata...

hik...hik...mmg selalu update erk.....aktif tul....

Wan Gerrard berkata...

terbaik ^_^v

ardinihumaira berkata...

:) dni pun jarang updet kak

azzey berkata...

Wan Gerrard: Owhhhhh, aku teruja!...Hu3....tq sudi ke blog ni & jd my follower. Nanti saya ke blog awak pulak....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs