UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 22 November 2010

AIR HUJAN DAN SAKIT KEPALA.......

Musim hujan sekarang ni. Aku allergik dengan air hujan ni. Kalau kena sikit pun mesti sakit kepala...even aku pakai tudung waktu tu.........Mesti nak kena telan Panadol 2 biji baru okay......

Tapi betul ke air hujan penyebab sakit kepala? Ada sape2 nak share apa yang you alls tau dengan aku. Tapi memang air hujan mengandungi asid kan. Agaknya tu yang buat boleh sakit kepala kot......

9 ulasan:

Sitisifir10 berkata...

huhuhu...cian dia...dah la ulser, penin plak...eh ke ulser suda baik??? apa2 pun semoga cepat sihat ek...akak ni alhamdulillah kene hujan takdela sampai sakit kepala...mungkin awak sensitip lah kot

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Saya lak kalau kena ujan msti rase nak demam..
cepat2 mkn ubat..

azzey berkata...

Sitisifir10: ulcer masih bermaharajalela lg nih.....hu3.....tq!

Cik SHiNJU: Sama ngan saya la tu.....allergic nagn air hujan!

kella berkata...

ntah mungkin kot, sebab kita pun camtu juga! walau sedang bertudung! kejap lagi mesti pening pale.. mmmmm

azzey berkata...

kella: ingatkan saya je yg cam gitu.....hu3....

ArELeEz berkata...

same la.. org hari tu, petik buah ceri nenek dlm ujan. soknye, demam secara automatik! hu3..

ardinihumaira berkata...

kena cecepat mandi kalau kena ujan. dni mudah demam kalo kena.. huhu

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

samalah..masa majlis adik hujan lebat..sekrang nie kena akibatnya..selain berat kepala..demam dan salsema

azzey berkata...

Areleez: sedap ke buah ceri tu? x pnh try cuba test pon! hu3...

ardinihumaira: betul tu dni.....

Siti Ruhayu: mkn ubat ye Ayu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs