UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 23 November 2010

BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 (BPM 2010)

Sape yg tak suka penghargaan kannnnnnn....Aku pun teringin gak....hi3........Bagus juga idea rakan blogger kita ni AZMAN ROSLAN dalam usahanya untuk melibatkan semua blogger2 di Malaysia nih......

Selain dari penghargaan......yang penting boleh dalam menambahkan lagi kenalan dan networking dunia blogging nih!

Segmen ni dinamakan BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 (BPM 2010). Untuk keterangan lebih lanjut boleh klik di sini.

* Bukan penghargaan yang penting....tapi saling bekerjasama dan berkongsi ilmu dalam dunia blogger nih.........Penghargaan satu bonus kannnnnnnnn....:)

15 ulasan:

kobEj0rdan~ berkata...

blog den sure xde org pilih.haha:P

azzey berkata...

kobEjordan~: x pe yg penting kita tlg promosi. mana tau dlm raami yg daftar tu ade yg vote blog awak...:)

noor berkata...

blog den pun samo huhuu

kakchik@ella berkata...

Blog Pilihan Malaysia? Blog kak ella tak layak rasanya. tak da apa pun yg blh dibanggakan kt blog akak nih. hehe ..

imanshah berkata...

nak2..i pun nak fofular u

zulkbo berkata...

salam..
tahniah buat pemenang..
moga terus sukses..

relevan berkata...

Gua blog mau carik duit saja..janji RM masuk itu iklan..

azzey berkata...

relevan : wa pon sker gak RM....masyukkkk...heh3....saje je tlg promosi....:)

aNaYaNa berkata...

waahh..siapakah yang bertuah ya azzey..
saya jauh panggang dari ayam..hiksss..

Kalamhati berkata...

whaa..ni otai2 kita layak la kot..kalau suruh Inchik Ben ngan CMG mesti depa leh menang ni..

Gadis Kampung berkata...

saya pilih blog awak utk kategori blog popular tengok sini http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/11/anugerah-blog-pilihan-malaysia.html

ozzy berkata...

salam..

Rasanya blog saya bkn dlm kategori tersebut..segan pun ada hehe...

Azman Roslan berkata...

terima kasih sebab promote..

ardinihumaira berkata...

wahh.. dni baru tahu adanya benda ni :)

ArELeEz berkata...

silalah senaraikan blog saya! heh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs