UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 25 November 2010

CERIAKAN HARIMU !

Selamat pagi semua. Ceria2kan pagi ni untuk kita sama2 memulakan pekerjaan kita!

"Mari kita sama berniat pekerjaan yang kita lakukan ini sebagai ibadah ; dan mudah2an Allah memberikan ganjaran kepada kita semua...amin" (Sepertimana isi kandungan doa yang dibacakan oleh ustaz bertugas pagi ni di office aku)

Alhamdulillah juga, coz permohonan pertukaran sekolah my princess dah diluluskan oleh pihak PPD semalam. Puas hati dengan cara kerja mereka yang pantas! Syabas!!!

P/S: Petang ni dialog bulanan untuk November 2010. Kena atend nih......:)

5 ulasan:

Izan Ishak berkata...

alhamdulillah...dah lulus pun semuanya. mesti lega kan kak azzey~

Fieza79 berkata...

pagi ni mmg ceria dn sgt sejukk..!

ArELeEz berkata...

hape name sekolah a_bern?

nur berkata...

OH.. DAH BERJAYA TUKAR YE AZZEY..tahniah
ALL IN ONE

ardinihumaira berkata...

Alhamdulillah dah submit projek.. rasa lega hari ni. ceria sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs