UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 14 November 2010

BLOGWALKING PUN SAMA MACAM PEMBELAJARAN JUGA

Setiap hari blogwalking . Macam-macam perkara-perkara baru kita jumpa. Ada yang kita belum pernah tahu pun. So, dapat lah belajar sesuatu. Ada yang susah nak faham.........ada yang sekali buat je terus faham.

Beselah tu kannnnnn......macam kita belajar dulu. Ada yang kita suka , tapi tetap kena belajar. Ada yang kita dah tahu, tapi still kena ajar coz kadang-kadang kita lupa apa yang dah kita belajar!

Susah ke.......senang ke......sikit ke.....banyak ke......At least kalau ada usaha; mesti ada hasilnya. Sikit atau banyak ; itu tak penting. Biar sikit; tapi lama-lama jadi bukit. Jangan terus belajar banyak perkara tapi tak praktikkan......Sudahnya langsung tak ingat apa-apa.

Sikit-sikit pun lebih baik dari tak ada langsung.....Hu3......

8 ulasan:

nur berkata...

azzey: teapt sekali
ALL IN ONE

fara berkata...

ble blogwalking mcm bole kenal dunia jugak kan?
erk. tibetibe plak. hehe :P

eelobor berkata...

semalam byk jugak entri2 lama sya yang azzey selongkar kan? terima kasih kerana menjadi pengunjung tetap blog saya

mzhany berkata...

umm betol tu azzey hany stuju

zmah berkata...

Betul,akak setuju dengan tajuk awak.

zacky ~786~ berkata...

btol3.~

Azwani berkata...

salam perkenalan. betul tu..blogwalking tu pun salah satu proses pembelajaran..banyak dapat ilmu dari blog

ardinihumaira berkata...

betul3 kak..
banyak yang kita boleh perhatikan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs