UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 14 November 2010

TAK SEMESTINYA.......KERANA.........

Baru lepas breakfast dengan Prawn Dumpling (my favourite), sosej dan nugget. Cicah pulak dengan mayonis dan Sos Cili THAI. Perghhhhhhh! Sedap...........

Alhamdulillah, kenyangggggggg. Sekarang ni nak BW pulak. Sebelum tu nak share something.......

TAK SEMESTINYA yang bijak itu adalah yang paling baik.........

TAK SEMESTINYA yang tak pernah buat salah itu yang paling baik..........

TAK SEMESTINYA yang cantik itu yang paling terbaik........

KERANA

Yang tidak malu bertanya itulah YANG LEBIH BAIK........

Yang sering belajar dari kesilapan dan tidak mengulanginya lagi itu YANG LEBIH BAIK........

Yang seniasa berusaha memperindahkan diri dan peribadi itu YANG LEBIH BAIK LAGI........

*Saje nak berkongsi......


4 ulasan:

LiNda berkata...

Bagus..bagus..
dah kenyang
tapi masih boleh berkongsi sesuatu yg menarik
kalau saya
sure dah tidur punyee ...

hahahaha

LYaFRINA berkata...

hehehehee...
suka sos cili thai.. mkn dgn apa2 pun msti best punya....

waaa.. kata2 motivasi y baik d pagi ahad...

selamamt ber'BW

Kerull berkata...

Salam singgah..he he samalah kita suka template ni...ringkas tapi menarik..tq sudi singgah..follow sekali ni ye..

ardinihumaira berkata...

yup...
setiap orang punya kelebihan tersendiri. tak ada manusia yang terbaik. pasti ada kekurangan dirinya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs