UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 28 November 2010

HUJAN DAN TONTON FILEM

Hujan kat luar buat perut rasa lapar. Asyik terperuk je dalam umah dari pagi tadi........rasa boring gak!

So, BW sambil layan Filem REMPIT kat ASTRO CITRA. Dah banyak kali aku tengok citer ni, tapi tak pernah abis! Kalau tengok mula2.....yang last tak tengok........Kalau tengok yang last.......pertengahan plak terlepas........hu3........

Itulah kelemahan aku. Tak boleh fokus lama2 tengok satu2 citer. Kecuali filem Seram atau Komedi.........Bagi je tiket free kat aku. Berpuluh2 kali pun aku sanggup tengok. ......He3.......Macam Filem2 Allahyarham Tan Sri P.Ramlee!!!

8 ulasan:

jeBateja berkata...

Hujan plak...den nak koje mlm ni...kena bawak keta lah gamaknya...

d_LA berkata...

cni x ujan dan dla keje arini..hehe..jom join GA dla laling :)

My Little Diary berkata...

salam,
sini dah benti hujan nye... huhu

azieazah berkata...

Ye la, skang pun masih lagi ujan. Sekejap lebat sekejap renyai...

Memang best selimutkan diri depan tv layan segala citer.

rini Kak Azie pun layan Remp-It tu. Pastu layan America's Next Top Model yang back to back tu...

kak ina kl berkata...

kalau buat kopi kampung dan ubi kayu rebus cicah sambal bestnya sambil layan ceta kat astro yang dah berulang kali di tayangkan semula..gerammmmm

Kamsiah berkata...

hujan...kat tempat akak ada tanah runtuh..maklum la rumah atas bukit..
btw..tahniah blog azzie tersenarai dlm blog pilihan mesia..:)

eelobor berkata...

sama lah kita, layan citer je seharian. x de kuar gi memana pun semalam

ardinihumaira berkata...

dni ujan2 pun kena layan esemen. sobs... sedih ni... nak tengok tv gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs