UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 24 November 2010

URUSAN KE PPD ....SEKOLAH BARU MY PRINCESS

Baru lepas call Pejabat Pendidikan Daerah dan sekolah baru yang aku pilih untuk daftarkan my princess. Banyak gak urusannya. Petang ni dah mintak permission nak kuar coz nak uruskan hal tu!

Memang kenalah ikut prosedur ye tak? Takkan nak jalan pintas je. Bukan senang nak senang. Mudah2 permohonan ni diluluskan sebagaimana yang dirancang.

Apa2 pun doakan yang terbaik untuk my princess ek!

P/S: So petang ni sesi BW terpaksa di hentikan sehingga tuan punya blog selesai segala urusan ye.....:)

6 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

Salam Azzey...

Semoga dipermudahkan segala urusan... :D

Izan Ishak berkata...

moga dipermudahkan segala urusan ye azzey~

mzhany berkata...

moga dipermudahkan jugak...ameen....

nur berkata...

baru nak masuk sekolah ke.. good luck princess
ALL IN ONE

ardinihumaira berkata...

semoga dapat tukar sekolah!:D

azzey berkata...

Cik Shinju/mzhany/Izan Ishak/nur/ardinihumaira: thans a lot untuk semua kawan2 yg mendoakan. Alhamdulillah permohonan dh diluluskan. Next year my princess akan bersekolah di sini dlm form 2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs