UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 13 November 2010

MY BREAKFAST TODAY....NASI LEMAK

~ Nasi Lemak Sambal Kerang

Pagi ni aku breakfast Nasi Lemak. Sejak dok kat sini (dah setahun lebih), baru beberapa kali je aku breakfast Nasi lemak. Itu pun tak penah habis! Coz tak jumpa lagi yang menepati selera aku......

Tapi semalam, my officemate introduce dengan Nasi Lemak ni........Habis licin aku makan. Kalau lauk biasa(telur dan sambal ikan bilis) RM 1.20 je......Kalau tambah sambal kerang cam gini.....RM2.20. Memang sedap. Sambalnya yang manis2 pedas tu yang buat aku sker!

So, tu yang mintak my hubby belikan lagi hari ni. Aku dah lapar ni. Jom breakfast!

4 ulasan:

NcekYus berkata...

hu hu hu hu..
lapoooo....dapnye...

ardinihumaira berkata...

lamanya dni tak pekena sambal kerang. huuu... puasa hari tu je makan. terliur lak dni akak cakap pasal sambal kerang. gulpp

Izatie berkata...

Wah sedapnyeeeeeeee! Lame gile xmakan! :(

kakchik@ella berkata...

Pedas2 manis eh?? Wah .. menepati piawai sirim akak tu. Akak pagi ni roti canai. tapi tak sedap. Hehe ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs