UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 4 November 2010

MATCHY-MATCHY DAN MIX & MATCH

Satu masa dulu, orang sker berpakaian dengan kaler yang sedondon (matchy-matchy; istilah salah sorang penceramah tentang imej yang aku penah attend!). Kalau baju biru, kain biru, beg tangan dan kasut pun kena biru juga; ni untuk yang pompuan le ye....:). Nasib baik lipstick bukan kaler biru! Ha3.........Kalau tak jadi kes haru-biru!!!

Tapi zaman dah berubah........Orang sekarang semakin bijak menyuai-padankan pakaian (mix & match). Tak semestinya dress biru mesti match dengan blaus biru. Blaus kaler pink atau putih pun nampak cantik kalau pandai disuaipadankan!

Beg tangan pun tak semestinya sama dengan kaler baju. Yang penting sesuai dengan tempat yang dituju. Yelah takkan nak ke pasar pakai beg tangan yang bermanik2 sakan kannnnnnnn.....He3......

Perubahan masa banyak mematangkan kita.......

1 ulasan:

ArELeEz berkata...

paling penting, less is more!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs