UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 4 November 2010

BIO RESTEZY MILK TABLET FROM COSWAY


Ni gara2 terbaca blog si cute-mute dni (ardinihumaira) . Terus berkenan nak try. Baru try sekali (semalam.....itu pun 1 biji je , tak macam yg di suggest; 2 biji sehari)........Macam dah dapat rasa kesannya.

Bangun pagi tadi badan tak rasa lemah2 lagi, mata pun senang je nak bukak. Kalau tak susahnya nak bukak mata......sambung tido lagi.

Tapi penangan BIO REST EZY ,MILK TABLET ni agaknya yang buat badan aku jadi bertenaga. Kurang rasa sakit2 badan. Kalau berterusan cam gini......boleh le aku berblogging sampai 2-3 pagi....hu3......

P/S: Dni, tq coz introducekan produk yang bagus ni!

6 ulasan:

aibaks berkata...

serius ke leh wat kite bertenaga? hmm.. leh gak aibaks nak try.. cane nak dapat ek azzey?

mzhany berkata...

betol eh azzey? hany slalu gak g cosway, xpernah lak cube

azzey berkata...

aibaks: dr apa yg sy dpt tau mcm tu le. ada kawan yg dah guna pun ckp cam tu......that's why saya try. blh beli kat stokis2 COSWAY

BY THE WAY, Tq sudi drop by kat blog saya...

mzhany: betul....terasa kesannya. klu rasa2 nk cuba blh beli kat COSWAY...:)

wahida berkata...

hai azzey...nice knowing u...saya pun dah follow awak..keep in touch k..

ardinihumaira berkata...

betul tu kak!
dni pun rasa kelainannya..
stres pun rasa masih bertenanga kan kak :)

ArELeEz berkata...

nak jugak.. belikan la.. as hadiah anniversary. he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs